top of page

Ліга Юних Волонтерів

🌟 Волонтерство в Харкові та Харківській області: Ліга Юних Волонтерів та діяльність Спілки волонтерів Харкова.

Запрошуємо вас відкрити для себе захопливий світ волонтерства разом із Спілкою волонтерів Харкова та їхнім проектом "Ліга Юних Волонтерів". Якщо ви шукаєте можливість змінити світ навколо себе, взяти участь у благородних справах та відчути внесок в розвиток спільності, це саме для вас.

Спілка волонтерів Харкова об'єднує активних та відданих серцем людей, які прагнуть робити добро. Проект "Ліга Юних Волонтерів" - це платформа, де діти від 10 до 17 років мають унікальну можливість навчитися основам волонтерської діяльності. Плетіння маскувальних сіток, створення браслетів-сувенирів, навчання військовій амуніції - це лише частина різноманітних занять, які допоможуть юним волонтерам розкрити свій потенціал та зробити важливий внесок у благополуччя громади.

Проект вже дав можливість безлічі дітей відчути себе справжніми волонтерами, які можуть не лише навчитися, але й діяти. Спільно з досвідченими волонтерами Харкова, молодь бере участь у роздачах гуманітарної допомоги, навчаючись важливій навичці - віддавати іншим. Цей досвід стає важливою складовою формування особистості та розвитку в майбутньому.

Ліга Юних Волонтерів - це не просто проект, це можливість зробити перший крок до великих змін у світі. Відчуйте задоволення від волонтерської діяльності разом із Спілкою волонтерів Харкова та долучіться до "Ліги Юних Волонтерів". Батьки, громадські та благодійні організації, громади та адміністрації, приєднуйтеся до руху за активну молодь та благоустрій Харкова та Харківської області(т.+380 96 339 5911, Анастасія, fond@spilkavolonteriv.com).

 

Спільно ми змінюємо Харківщину на краще! 🤗🌍

#СпілкаВолонтерівХаркова #ЛігаЮнихВолонтерів #волонтерствоХаркова

Ліга Юних Волонтерів пройшла в селі Хотімля на Харківщині. День другий
01:28

Ліга Юних Волонтерів пройшла в селі Хотімля на Харківщині. День другий

Благодійний фонд "Спілка волонтерів Харкова" відзначив успішне проведення дводенного курсу для юних волонтерів, під назвою "Ліга Юних Волонтерів". Заходи відбулися у звільненому від окупації селі Хотімля Чугуївського району Харківської області з 16 по 18 серпня 2023 року. На курсі взяли участь 22 дитини віком від 10 до 17 років, які навчалися основам волонтерської діяльності та активно долучилися до практичних заходів. Друзі! Дуже просимо Вас підписатись на наш канал 🎥, поставити лайк 👍, та натиснути на 🔔, для того щоб першими отримувати сповіщення про нові відео. Також не забувайте коментувати. Дякуємо! Сайт Інфосіті: https://izvestia.kharkov.ua Facebook: http://bit.ly/3BwWSEw Instagram: http://bit.ly/3HAlQ9W Telegram: http://bit.ly/3FMMPxC TikTok: http://bit.ly/3PoeXdr Дивіться: Харків Новини / Підсумки Дня: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdwR7Q1csZH8eMwr_tNPsYeCR-4AGlfO3 Новини Харкова: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdwR7Q1csZH9Kzi9RDVquXVGsXQS5D08- Спортивні новини Харкова: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdwR7Q1csZH8mPvt2bghn08bZvIpto88V "Харків Новини” – щоденна інформаційна програма. Оперативно та достовірно про політику, економіку, громадське життя, культуру та спорт Харкова. #НовостиХарькова #новинихарків #харків #новостихарьков #харьков #харьковсегодня #інфосіті
bottom of page